🌹 МИ ПРАЦЮЄМО!!! 🌱 Якщо Ви до нас не додзвонились - у нас проблеми з електрикою ⚡ Будь ласка, ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ нам ☎ пізніше і обов'язково напишіть на E-MAIL 📧 або в ВАЙБЕР 📲
  •  

    Огурец сорта Зятек

    • ОГІРОК гібридУ  F1 "ЗятЬОк"  

    F1 "Зятьок" - партенокарпичний гібрид раннього терміну дозрівання. Рекомендується для відкритого грунту і плівкових теплиць. На розсаду сіють в кінці квітня, в теплицю - в середині травня, в грунт - наприкінці травня або початку червня. Зеленець довжиною 10-12 см, діаметром 3,0-3,5 см, масою 90-100 г, частобугорчатий, білошипий, без гіркоти. Плоди добре збирати на пікулі і корнішони. Дуже смачні в свіжому вигляді. Гібрид стійкий до кореневих гнилей, справжньої борошнистої роси, витривалий до несправжньої борошнистої роси. Урожайність однієї рослини 5-7 кг.

    Огурец  гибрида F1 Теща

    • ОГІРОК гібридУ F1 "Теща"   

    F1 "Теща" - ранньостиглий партенокарпічний гібрид. Призначений для відкритого грунту і плівкових теплиць. Посів на розсаду - наприкінці квітня, в теплиці - наприкінці травня - початку червня, у відкритий грунт - в середині - наприкінці травня. Зеленець довжиною 11-13 см, масою 100-120 г, горбкуватий, бурошіпий, без гіркоти. Прекрасно підходять для засолювання, маринування, відрізняються ніжним смаком. Гібрид холодостійкий, стійкий до основних захворювань огірка. Урожайність однієї рослини5,5–6,5 кг.

    Огурец гибрида F1 Кадриль

    • ОГІРОК гібридУ F1 "Кадриль" 

    F1 "Кадриль" - цей скоростиглий партенокарпічний гібрид відрізняється дружною віддачею врожаю - на головному пагоні налічується до 8-10 букетів зав'язі. Гібрид дуже холодостійкий, а завдяки особливій фортеці плодів прекрасно пристосований до транспортування. Призначений для вирощування у відкритому і захищеному грунті, а також під тимчасовими плівковими укриттями. Посів на розсаду - наприкінці квітня, висадка в грунт - наприкінці травня або початку червня, у відкритий грунт - в кінці травня. Зеленець довжиною 10-12 см, масою 90-100 г, частобугорчатий, білошипий. Плоди прекрасно підходять для консервування, гарні й у свіжому вигляді. Гібрид відносно стійкий до справжньої і несправжньої борошнистої роси. Урожайність однієї рослини 6–7 кг.

    Огурец гибрида  F1 Дворянский

    • ОГІРОК гібридУ  F1 "ДворянськИЙ"  

     F1 'Дворянський' - відмінна особливість гібрида - стійкість до комплексу хвороб: оливкової плямистості, вірусної інфекції, бактеріозу, антракнозу і аскохітозу. Бджолозапильний гібрид раннього терміну дозрівання призначений для відкритого грунту і плівкових теплиць. Зеленець мелкобугорчатий, білошипий, довжиною 10-13 см, масою 100-110 г, універсального використання. Урожайність - до 12 кг з квадратного метра. 

    Огурец гибрида F1 Белая ночь 

    • ОГІРОК гібридУ F1 "БІЛА НІЧ"   

    F1 "Біла ніч" - ранньостиглий гібрид для плівкових теплиць і відкритого грунту. Зеленець темно-зелений, циліндричний з легким сбегом, довжиною 8-9 см, среднебугорчатий, зі складним опушенням, білошипий, не жовтіє. Завдяки яскраво вираженого смаку і ніжною шкірці хороший для вживання в свіжому вигляді, але також підходить і для засолювання. Гібрид стійкий до бактеріозу. Урожайність - 12-13 кг з квадратного метра. 

    Огурец гибрида F1 Буратино

    • ОГІРОК гібридУ F1 "БУРАТІНО"  

    F1 "Буратіно" - один з найбільш ранньостиглих гібридів з рясним плодоутворенням. Рекомендований для плівкових теплиць і відкритого грунту. Плід темно-зелений, довжиною 8-9 см, зі складним опушенням, мелкобугорчатий, чорношипі. Відмінно підходить для вживання в свіжому вигляді і засолювання. Стійкий до несправжньої борошнистої роси та бактеріозу. Урожайність - 12 кг з квадратного метра.


Будьте первым! Оставьте комментарий.